Начало

Ние от JobTiger ви предлагаме да обогатите знанията и уменията си чрез практични уебинари, които организираме. Достъпът е възможен от всяко място с интернет връзка, след направена регистрация за избрания уебинар!Повече за темите на предстоящите уебинари, както и бърза форма за регистрация може да откриете по-долу.

Предстоящи уебинари

Как да си намерим реална работа чрез виртуално интервю?

Всеки активно търсещ работа човек си задава въпроси като:

Как да си намеря нова работа?  Как да се подготвя за интервю и да се отлича от останалите кандидати? Какво ще е подходящото облекло за срещата? Как да открия повече информация за компанията?

Истината е, че не е нужно дори да излизате от вкъщи. Може да го направите от дивана, от плажа, от кафенето или друго любимо ваше място, на което се чувствате спокойни, уверени и готови да покажете най-доброто от себе си…

Единственото условие е да имате интернет връзка.

Това кратко обучение е подходящо за вас, ако сте от онези хора, в чието ежедневие присъстват платформите за чат, харесвате съвременните тенденции и се увличате по виртуалната реалност.

Всичко друго, което ви е нужно, за успешен кариерен старт или рестарт ще споделим с вас на безплатния уебинар на тема:

Как да си намерим реална работа чрез виртуално интервю?

Дата: 15.06.2017 год. от 13:00 часа

 

Регистрация

* Задължителни полета

Контакти

Имате конкретно запитване, интересувате се от други обучения или искате да организираме уебинар, за който ние не сме се сетили, не се колебайте, свържете се с нас: 02/ 4918019 webinars@jobtiger.bg или чрез формата за контакти.